Wat gebeurt er met mijn data wanneer Lab9 mijn oude toestel overneemt?

Gewijzigd op Wed, 22 Mar 2023 om 06:19 PM

Lab9 respecteert je privacy en behaldelt je data met de grootste zorg. Daarom wordt alle data van het overgenomen toestel meteen gewist. Indien gewenst kan Lab9 data overzetten van je oude naar je nieuwe toestel. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Dit op voorwaarde dat je oude toestel werkt en het nieuwe toestel in voorraad is. Onze medewerkers in de winkels kunnen je hierover meer informatie geven.

Je kan uiteraard ook zelf je oude iPhone, iPad, Apple Watch of Mac wissen, of een back-up (reservekopie) maken die je kan terugzetten op het nieuwe toestel.