Wat zijn de overname-voorwaarden?

Gewijzigd op Wed, 22 Mar 2023 om 06:22 PM

Een origineel aankoopbewijs is niet vereist. Er wordt een controle uitgevoerd op basis van ‘Find My’.

Het activeringsslot moet ontgrendeld worden door de klant (Find My).

Defecte toestellen die niet opstarten worden niet overgenomen.

Gepersonaliseerde, gegraveerde toestellen kunnen niet overgenomen worden.

De berekende waarde is niet onderhandelbaar.

De tarieven kunnen ten allen tijde aangepast worden. De waarde van een toestel is enkel geldig op het moment van berekening.

Elke aanvraag wordt individueel beoordeeld en Lab9 behoudt zich het recht toestellen te weigeren.

Verpakkingen en hoesjes worden niet mee overgenomen.

De overnamewaarde wordt enkel betaald in de vorm van een waardebon of wordt direct in mindering gebracht bij een nieuwe aankoop. De overnamewaarde wordt niet cash of via overschrijving terugbetaald.

Bij een eventueel resterend saldo ontvang je een waardebon. Er wordt geen geld teruggegeven.

Lab9 behoudt zich het recht om de overname-voorwaarden en de in aanmerking komende productenten allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.