Wat zijn de servicekosten bij een herstelling?

Gewijzigd op Fri, 19 May 2023 om 05:51 PM

Voor herstellingen binnen garantie worden geen kosten aangerekend.

Een back-up of data recovery kost evenwel € 50, ook indien het toestel nog binnen garantie is. Dit is een vaste kost, die ook wordt aangerekend mocht de back-up of data recovery niet lukken.

Mac herstellingen - buiten garantie
Onderdelen: na diagnose door technieker via bestek
Bestekkost: € 50
Werkuren: € 85

Indien je na het onderzoek beslist om de herstelling te laten uitvoeren, wordt de bestekkost afgetrokken van de totale herstelkost. Je kan de bestekkost ook in mindering brengen op de aankoopprijs van een nieuw, gelijkaardig toestel.

Herstelling van iPad, iPhone, iPod, AirPods - buiten garantie
Onderdelen: voor deze producten gelden vaste herstel- en omruilprijzen — meer info
Bestekkost: € 30

Afhankelijk van de aard van het defect zal het toestel worden hersteld of worden omgeruild. In dat laatste geval ontvang je een nieuw (of geluikaardig aan nieuw) product, zonder verpakking of accessoires.

Indien je na het onderzoek beslist om de herstelling te laten uitvoeren, wordt de bestekkost afgetrokken van de totale herstelkost. Je kan de bestekkost ook in mindering brengen op de aankoopprijs van een nieuw, gelijkaardig toestel.