Herstelt Lab9 ook Apple toestellen die elders gekocht zijn?

Gewijzigd op Fri, 19 May 2023 om 05:46 PM

Lab9 is een Apple Premium Reseller en een erkende Apple Service Provider. Bijgevolg staat Lab9 in voor alle herstellingen van Apple toestellen, ongeacht de plaats van aankoop. Wel is het noodzakelijk om altijd je originele aankoopbewijs voor te leggen als je een herstelling onder garantie wenst, in het tweede jaar na aankoop.

Belangrijke info met betrekking tot iPhone herstellingen
Lab9 kan in bepaalde gevallen weigeren om je iPhone te herstellen:
- Als de iPhone eerder door een niet-geautoriseerde hersteller werd geopend of hersteld.
- Als het om een ‘refurbished’ iPhone gaat. Neem in dat geval contact op met het verkooppunt waar je de iPhone aangekocht hebt.
- Als je de iPhone via een kortingssite hebt aangekocht. Je neemt dan best contact op met de site in kwestie.

Lab9 mag in een specifiek geval je iPhone niet - onder garantie - herstellen:
Als je je iPhone hebt aangekocht via een telecom operator (Proximus, Orange, Base, Telenet, …), dan dien je je iPhone gedurende het tweede jaar van je garantietermijn daar aan te bieden voor herstelling of vervanging. Zolang het eerste jaar van je garantietermijn nog niet verstreken is, kan je wel terecht bij Lab9.