Hoe lang duurt een herstelling?

Gewijzigd op Fri, 19 May 2023 om 05:47 PM

iPhone herstellingen
De gemiddelde hersteltermijn is 3 werkdagen. De volgende zaken hebben invloed op de hersteltermijn:
- De beschikbaarheid van gegevens zoals wachtwoorden.
- De leveringstermijn van Apple onderdelen.
- Hoe lang het duurt vooraleer je het bestek goedkeurt (bij een herstelling buiten garantie).
- Het al dan niet geactiveerd zijn van de 'Find My'-functie.

Mac herstellingen

De gemiddelde termijn is 3 tot 7 werkdagen. De volgende zaken hebben invloed op de hersteltermijn:
- De beschikbaarheid van gegevens zoals wachtwoorden.
- De leveringstermijn van Apple onderdelen.
- Hoe lang het duurt vooraleer je het bestek goedkeurt (bij een herstelling buiten garantie).
- Of je al dan niet wenst dat we een back-up proberen te maken van een mogelijk defecte harde schijf of SSD.

iPad of iPod herstellingen
Je defecte iPad of iPod zal in principe binnen de 3 dagen worden hersteld. Het is hierbij van geen belang of deze nog in garantie is of niet. Vanzelfsprekend zal er een vergoeding aangerekend worden in het geval de defecte iPad niet meer in garantie is. De volgende zaken hebben invloed op de hersteltermijn:
- De beschikbaarheid van gegevens zoals wachtwoorden.
- De leveringstermijn van Apple onderdelen.
- Hoe lang het duurt vooraleer je het bestek goedkeurt (bij een herstelling buiten garantie).
- Het al dan niet geactiveerd zijn van de 'Find My'-functie.
- Indien er een inscriptie is aangebracht op de achterzijde, duurt het ongeveer 15 werkdagen vooraleer de iPad hersteld kan worden, tenzij je de inscriptie niet op het vervangend toestel wil laten aanbrengen.

AirPods, AirPods Pro en Max
De gemiddelde hersteltermijn voor AirPods is 3 werkdagen. AirPods Max kan tot 5 werkdagenduren.

Toetsenborden, muizen en Apple stroomadapters
Indien op voorraad worden deze producten dadelijk omgeruild in de winkel.

iOS accessoires
Indien op voorraad worden deze producten dadelijk omgeruild in de winkel. Dit op voorwaarde dat de producten aangekocht zijn bij Lab9 en nog onder garantie zijn.

Niet-Apple accessoires
Indien op voorraad worden deze producten dadelijk omgeruild in de winkel. Dit op voorwaarde dat de producten aangekocht zijn bij Lab9 en nog onder garantie zijn.

Herstellingen van niet-Apple apparaten
In de meeste gevallen moeten de apparaten naar de fabrikant teruggestuurd worden. Daardoor bedraagt de hersteltermijn doorgaans 2 tot 3 weken. Lab9 kan enkel niet-Apple producten laten herstellen als die producten bij Lab9 werden aangekocht.